Matti Larsson
Matti Larsson, vd för Umeåföretaget Zordix, berättar om den senaste lanseringen i företagets Aqua Moto Racing-serie. Fotot taget vid ett tidigare tillfälle.

Zordix i samarbete med Appland

Zordix släpper spel tillsammans med distributören Appland till ett flertal länder över hela världen.

Umeåföretaget Zordix fortsätter lansera nya versioner av sin Aqua Moto Racing-serie. I veckan berättar företaget att det tillsammans med Applands spelbutiker på nätet släpper Androidversionen av Aqua Moto Racing 2 Redux.

Samarbetet med Appland kommer ut som ett konkret resultat av förhandlingar vid Nordic Game Conference i Malmö, juni 2016.

– Appland-butikerna har ett fantastiskt premiumspelinnehåll som passar oss perfekt. Den här affären visar återigen styrkan i vårt miljonsäljande Aqua Moto Racing-märke som nu kommer att hitta fram till många nya spelare runt om i världen, säger Matti Larsson, vd på Zordix.

Via Appland har spelet Aqua Moto Racing 2 Redux redan släppts till spelare i Mexiko och Colombia och är på väg att släppas också till Pakistan, Oman och Turkiet förutom många fler länder över hela världen.

Aqua Moto Racing 2 Redux ingår i den stora serie av Aqua Moto Racing-spel som Zordix har släppt och kommer att släppa framöver. Spelarna tävlar i 48 olika banor i vattenmiljöer.

Android-spelet Aqua Moto Racing 2 Redux

Illustration ur Android-spelet Aqua Moto Racing 2 Redux.