Hjälp oss hitta Sveriges nästa techsuccé! Från vänster: Viktor Ström, Johan Kock, Mimi Billing, Daniel Goldberg, Paula Thelin, Sven Carlsson.

På jakt efter nästa stora techsuccé

Har du startat Sveriges nästa, stora techsuccé? I höst har du chans att visa upp dig när Di Digital Startup Tour kommer till Umeå.

Den svenska internet- och startupscenen är hetare än någonsin. Framgångssagor som Skype, Klarna, Spotify och Mojang har satt Sverige på den digitala världskartan.

– Genom Startup Tour ger vi oss ut på jakt efter morgondagens succéer på den digitala stjärnhimlen. Först ut på turnén är Umeå den 11 oktober och vi har precis öppnat anmälningarna till tävlingen – så vi uppmanar alla fantastiska super-startups där ute att signa upp nu! säger Paula Thelin, projektledare Di Digital Startup Tour.

Lokala samarbetspartners är Infotech UmeåUminova Innovation och BIC Factory och VK:s Affärsliv 24 planerar att live-streama eventet.

Känner du dig manad att pitcha ditt företag inför Sveriges mest namnkunniga och erfarna investerare? EQT Ventures, Northzone, Moor, Balderton och Industrifonden är alla engagerade i turnén.

– Vi vill fånga upp de bolag som har möjligheten att totalt förändra en industri eller en bransch. Vi vet att det finns gott om entreprenörer där ute som sitter på idéer som kan bli nästa miljardbolag, säger Daniel Goldberg, redaktör på Di Digital.

I prispotten väntar en resa till Silicon Valley med möten med rådgivare och riskkapitalbolag, publicitet i Dagens industri, Di Digital och Digitalpodden samt fina priser från våra partnerföretag.

Läs mer och anmäl er här


Text av: Hanna Kangassalo

Publicerad: 15 augusti, 2016Dela artikel:

Text av:

Publicerad:

Facebook

Hanna Kangassalo

15 augusti, 2016