Allmän_Maria-Olofsson_Stefan-Nordin_577x270.jpg

Bli studententreprenör

Alldeles för många affärsidéer och projekt blir aldrig mer än en tanke. Det fattas tid, intresse eller driv. Alldeles för många framåtsträvande personer behöver utmaningar. Som du.

Så vi tänker: varför inte matcha idéerna med entreprenörerna? 

Testa dina kunskaper i skarpt läge och få grym erfarenhet och extrapengar. Som sommar- eller studententreprenör startar du upp ett eget företag och arbetar som konsult med ett uppdrag från forskare, entreprenörer, företag eller organisationer. Du får praktisk utbildning, hjälp att skicka iväg din första faktura och ett klart inspirerande och flexibelt jobb. Förutom en klart inspirerande och flexibel sysselsättning  knyter du värdefulla kontakter och bygger på din erfarenhet.

Du är ambitiös och innovativ. Du drivs av nya utmaningar och ser entreprenörskap som ett intressant och klart möjligt alternativ i framtiden.

 

Studententreprenör

- konsulta under terminerna
Vi känner det på oss: du behöver nåt spännande att tugga på mellan tentorna. Som studententreprenör jobbar du ett gäng timmar per månad med en affärsidé eller ett nystartat företag. Du fakturerar en summa för hela uppdraget, ofta en till tre månader.

>> Ansök till studententreprenör

Sommarentreprenör

- skippa sommarjobbet
Vill du ha mer utmaning i sommar? Starta företag så fixar vi ditt första uppdrag från ett företag i regionen. Uppdragen räcker mellan 4 och 8 veckor.

» Läs mer och ansök till sommarentreprenör

 

Eller: har du en egen affärsidé? Kul, vi hjälper dig att utveckla den.