COS.jpg
Några av de anställda i Umeåföretaget COS Systems. Bakre raden: Olof Mårs, Robert Johansson, Roger Olofsson, Oskar Qvarnström, Mattias Viberg. Främre raden: Spencer May, Mikael Israelsson, Isak Finér, Anders Lindehall.

Ny affär i USA för COS Systems

2017-02-23

COS Systems från Umeå tar hem ny affär i USA när staten Indianas största oberoende teleoperatör utökar sitt fibernät.

Teleoperatören Smithville i Indiana, USA, har investerat stort under de senaste åren för att utöka sitt fibernät till företagskunder i hela staten. När Smithville nu fortsätter bygga ut höghastighetsfiber kommer de att använda Umeåföretaget COS Systems plattform COS Service Zones.

– Smithville har en klar bild över hur de ville hitta kunder så de var igång på nolltid med COS Service Zones. Vår plattform är byggd så att du ska kunna göra det mesta själv, men naturligtvis är det mycket glädjande att höra att de gillar vår support. Nu håller vi tummarna för att de ska kunna ansluta de första invånarna, säger Isak Finér, COS Systems marknadschef.

COS Systems har haft stora framgångar det senaste året, inte minst i form av nya affärer i USA med operatörer som bygger fibernät för internet. Med produkterna COS Service Zones och COS Business Engine erbjuder Umeåföretaget en mer effektiv planering och hantering för att nå ut till de kunder som operatörerna vill ansluta till sina nät.

 

Text av
Mikael Hansson