sommarentreprenor_6.jpg
Förra årets sommarentreprenörer

Bli surdegsfri - anlita en sommarentreprenör

2013-02-28

Anlita en sommarentreprenör, en av Umeå universitets vassaste studenter som gör kvalificerade konsultuppdrag för ditt företag.

En sommarentreprenör gör det ni inte hinner med, med nya ögon och imponerande kunskaper: tex analys inför en ny marknad, lägga säljstrategier, hitta nya webblösningar, bygga en app. En liten surdeg som med en driven student och lite kärlek kan bli riktigt, riktigt bra. Genom att anlita en sommarentreprenör slipper du rekrytering och krångel med anställningsvillkor. Bli imponerad, bli kvitt din surdeg. Men låt inte bli.

Varför gör vi på Uminova Innovation detta (för tionde året i rad)? Vi vill helt enkelt se nya entreprenörer födas och på samma gång hjälpa företag i regionen att växa. Den bästa studenten för ert uppdrag väljs ut genom en rekryteringsprocess i samarbete med Academic Work. Du betalar endast 190 kr/konsulttimme (minst 4 veckors uppdrag), direkt till sommarentreprenören. Vi ger entreprenörerna praktiskt stöd tillsammans med Ernst & Young. 

Förra sommaren startade 27 unga, drivna entreprenörer sitt första egna företag och arbetade som konsulter åt regionens växande företag. Det är dags att börja fundera på vilka projekt ni behöver hjälp med i sommar. I år tar vi bara in 15 uppdrag från företag och organisationer, så först till kvarn gäller.

Kontakta Maria på maria.olofsson@uminovainnovation.se eller 070-419 11 88 innan 15 mars.