Avtre_Henrik-Vinroth.jpg

- Marknaden är som ett stort smörgåsbord!

Avtre säljer den egenutvecklade tjänsten Lockbee Business. Lockbee är en automatiserad onlinebackup anpassad för vanliga kontorsanvändare. Tjänsten ger enkelhet, revisioner på dina filer och ett lågt pris.

Ur Resumé 08/09

Hur ser framtidsplanerna ut?

Vår målsättning redan från början var att ta ut vår tjänst internationellt vilket vi hoppas blir möjligt under 2010-2011. Att då hamna under Uminova Innovations tak är ypperligt för detta då det finns mångårig erfarenhet av detta som vi kan dra nytta av. Innan vi går ut internationellt är det förstås viktigt att få ett bra fotfäste på vår hemmamarknad Sverige vilket vi aktivt jobbar på nu.

Vilken är den största utmaningen när man ska starta upp ett företag?

Att inte tappa modet när det går tungt och vara ihärdig. Jag mfl var nog naiv när man startade företaget med tron om att succén skulle vänta runt hörnet efter 6 månader. Men utan den tron vet jag inte heller om jag skulle startat. Det viktiga är att förstå att oavsett branch så tar allt längre tid än man tror och kostar dubbelt så mycket.

Vad är det roligaste med att vara företagare?

Friheten och alla möjligheter! Marknaden är som ett stort smörgåsbord, det svåra är att veta i vilken ände man ska börja!

Vilken hjälp har du och ditt företag fått av Uminova Innovation?

God vägledning, bra bollplank och inspiration att kämpa vidare!