Allmän_mingelträff-Annika-Wikström-Ingrid-Westman-Anders-Kjellander_577x270.jpg

Ingen affärsidé?

Alldeles för många affärsidéer och projekt blir aldrig mer än en tanke. Alldeles för många företag står och stampar, på fel plats. Det fattas tid, intresse, erfarenhet eller driv. Men så finns såna som du. Som älskar att sätta tänderna i sånt som har en väldig potential och kanske en liten uppförsbacke.

Så vi tänker: varför inte matcha idéerna med entreprenörerna? 

Vi jobbar för att företagen ska växa så snabbt och säkert som möjligt, och en viktig del i det är att matcha kompetens till företagen. Vi söker hela tiden efter folk som inspireras av entreprenörerna och vill hjälpa dem att komma framåt och att rikta sina insatser rätt.

Du som redan gjort företagarresan eller arbetat med affärsutveckling har erfarenheter som kan lyfta nya entreprenörer och företag. Vi hoppas att du vill dela med dig av dina kunskaper. Du får chansen att komma in i mycket intressanta företag, kanske som styrelseledamot eller delägare.  

Gå med i en skuggstyrelse, luncha med en entreprenör, ge kort konkret feedback på en pitch under lunchen - det finns flera alternativ för dig som är intresserad av att hjälpa företagen att växa.

Hör av dig till Waldemar Nyström, waldemar@wanyab.se om du är intresserad av att bidra.  

>> Läs om Olov Sandberg från Vitec som sitter i skuggstyrelsen för KriMag Technology

Studenter

Testa dina kunskaper i skarpt läge och få grym erfarenhet och extrapengar. Som sommar- eller studententreprenör startar du upp ett eget företag och arbetar som konsult med ett uppdrag från forskare, företag eller organisationer. Du får praktisk utbildning, hjälp att skicka iväg din första faktura och ett klart inspirerande och flexibelt sommar-/extrajobb. Du knyter värdefulla kontakter och bygger på din erfarenhet.

Mer information om att bli sommarentreprenör eller studententreprenör hittar du på undersidorna med samma namn.