Ida Östensson liggande

Heat up med jämlikhetsexpert Ida Östensson

Jämlikhet är en viktig del av affärsmodellen och skapar konkurrenskraft. På det temat föreläser Ida Östensson, jämlikhetsexpert från Umeå och grundare av stiftelsen Make Equal, på Heat up 27 november. Smaskig lunch bjuder vi på. Boka din plats innan de tar slut!

Idéer och entreprenörer finns det gott om, investerare har fått upp ögonen för Umeå-företag och ekosystemet är på plats. Men för att utvecklas snabbare tror vi att det behövs fler tillfällen att träffas, inspireras, utmana, peppa, bidra. Vi vill skapa mer utrymme för det som är skarpt, kritiskt och i framkant, det som bränns. Därför kör vi en lunchserie för Umeås entreprenörer: Heat Up. 

Föreläsaren: Ida Östensson, jämlikhetsexpert från Umeå och grundare av stiftelsen Make Equal som jobbar med metoder för just jämlikhet. Ida har mottagit många priser genom åren och utsågs bland annat till årets folkbildare 2015 och Årets BRIS-pristagare 2017.

”Jag kommer att inspirera genom att berätta om min egen resa, med utmaningar och framgångsfaktorer, men också berätta varför jämlikhet är viktigt att ha med i affärsmodellen för att lyckas på sikt och bli ett relevant företag både för anställda för kunder.”

Moderatorn: Vår affärscoach Maria Olofsson leder samtalen.

Tiden:  27 november, kl 11.30-13.00 – vi börjar med nätverkande och lunch som vi bjuder på. Stanna gärna kvar en stund efteråt och nätverka vidare, Ida Östensson är kvar ett tag.

Platsen: I Köket hos Uminova Innovation.
Begränsat antal platser - boka din plats nu!