Heatup_omslagsbild_3[1].png

Heat Up - Höjer tempen på Umeås startupscen - 25 april

 Vi har något stort på gång i Umeå: en växande och hungrig startupscen

Idéer och entreprenörer finns det gott om, investerare har fått upp ögonen för Umeå-företag och ekosystemet är på plats. Men för att utvecklas snabbare tror vi att det behövs fler tillfällen att träffas, inspireras, utmana, peppa, bidra. Vi vill skapa mer utrymme för det som är skarpt, kritiskt och i framkant, det som bränns. Därför kör vi en lunchserie för Umeås entreprenörer: Heat Up. Den här gången lyssnar vi till Camilla Björkman, delägare och affärsutvecklingschef på Breakit!

Föreläsaren: Camilla Björkman har en gedigen bakgrund inom media och entreprenörskap. Tidigare jobbade hon som kommersiell förlagschef på FAB Media (tidigare Frida förlag) och innan dess var hon chefredaktör för företagartidningen och sajten Driva Eget. Hon sitter även i styrelsen för Umeåbolaget Content Central.  På Heat Up kommer Camilla att bjuda på kvalificerade framtidsspaningar, sådant som startups borde haka på, och berätta om Breakits dramatiska resa.

Moderatorn: Vår affärscoach Maria Olofsson leder samtalen.

Tiden:  25 april, kl 11.30-13.00 – vi börjar med nätverkande och lunch. Stanna gärna kvar en stund efteråt och nätverka vidare, Camilla Björkman är kvar ett tag.

Platsen: I köket hos Uminova Innovation.

Anmäl dig: http://heat-up-camilla-bjorkman.confetti.events/